Sagabio Härnösand

Storgatan 37  Tel. 0611-200 50

Seniorfilmer    Pris: 80:-

 Vi visar 2 olika seniorfilmer vid varje tillfälle.

Paris Can Wait

Anne står vid ett vägskäl i livet. Hon har varit gift i många år med en framgångsrik, men lika självupptagen, filmproducent när hon oväntat ska resa från Cannes till Paris med en sin mans affärspartner. Det som skulle blivit en sju timmar lång bilresa förvandlas till ett äventyr på två dagar, fyllda av pittoreska sevärdheter, god mat med vin, glädje, visdom och romantik - upplevelser som ger Anne en ny smak på livet. Regi - Eleanor Coppola  I rollerna: Diane Lane, Alec Baldwin, Arnaud Viard  Längd 1.32 Tillåten från 7 år (barntillåten i målsmans sällskap)

 

 

 

 

 

 

Visas i Salong 2 Torsdag 12/10 Kl.10.00 & 13.00  Pris 80:-

Köp biljetter

 

 

BECKER - Kungen av Tingsryd

Becker drivs av jakten på pengar och är kung i småländska Tingsryd. Tillsammans med sin kompis Stefan så driver han Smålands bästa butik med utemöbler i konstrotting, dessutom drygar de ut kassan med att sälja smuggelsprit och cigaretter svart. Affärerna går bra och de har ingenting att klaga på tills en dag då två danskar dyker upp och utmanar allt Becker har byggt upp. En växande spiral av lögner, hemligheter och svek tvingar Becker att handla drastiskt för att till varje pris försvara de sina och ta tillbaka makten i Tingsryd.  Regi - Martin Larsson I rollerna: Henrik Lilliér, Peter Lorentzon, Estelle Löfgren Hadir, Helen Sjöholm, Shanti Roney, Sonja Richter, Lars Ranthe, Torkel Petersson, Nour El Refai, Maria Alm Norell, Hanna Normann, Karin Lithman, Jan Coster  Längd 1.31 Tillåten från 11 år (7 år i målsmans sällskap) 

 

 

 

 

 

Visas i Salong 1 Torsdag 12/10 Kl.10.00 & 13.00  Pris 80:-    Textad

Visas i Salong 2 Torsdag 9/11 Kl.10.00 & 13.00  Pris 80:-    Textad

 

Köp biljetter

 

 

Korparna 

http://www.grandbio.net/wp-content/uploads/2017/08/korparna-egen-228x331.jpg

Agne sliter hårt för att få gården att gå runt. ett arbete som nöter på honom både fysiskt och psykiskt. Pressen ökar ytterligare när arrendeägaren vill modernisera och hotar att säga upp arrendet. Agnes familj har brukat gården i generationer och han har tagit för givet att äldste sonen Klas ska ta över när han själv inte längre orkar. Klas däremot vill inte gå i faderns fotspår, men vill inte heller lägga ytterligare börda på sin far. En man som redan verkar ha fått nog av verkligheten. Frågan är hur länge man kan skjuta upp det oundvikliga?  Regi - Jens Assur  I rollerna: Reine Brynolfsson, Maria Heiskanen, Peter Dalle Längd 1.47 Tillåten från 11 år (7 år i målsmans sällskap)

 

 

 

 

 

Visas i Salong 1 Torsdag 9/11 Kl.10.00 & 13.00  Pris 80:-    Textad

Visas i Salong 2 Torsdag 7/12 Kl.10.00 & 13.00  Pris 80:-    Textad

 

Köp biljetter

 

 

All Inclusive

En resa till Kroatien med familjen för att fira Ingers (Suzanne Reuter) 60-årsdag lät som en bra idé ända tills Inger kom på sin man med att vara otrogen. När charterplanet lyfter finns bara en olycklig Inger och hennes två vuxna döttrar med på resan, ordentliga Malin (Jennie Silfverhjelm) och struliga Tove (Liv Mjönes). Det tar inte lång tid innan systrarnas rivalitet om mamman utvecklar sig till en tävling om vem som bäst kan trösta henne. Malin tror att massage och stillsamma utflykter är vad Inger behöver, medan Tove har en helt annan lösning. För att pigga upp mamma betalar hon i smyg sitt eget one-night stand, bartendern Antonio, 45, (Goran Bogdan), för att ta ut Inger på en dejt. Det hela går dock lite för bra och plötsligt har Tove och Malin skaffat sig helt nya problem? "All Inclusive" är en modern komedi om kärlek, lögner och sex, syskonrivalitet och en otrohets otippade uppsida.  Regi - Karin Fahlén  I rollerna: Liv Mjönes, Suzanne Reuter, Jennie Silfverhjelm, Goran Bogdan, Jonas Karlsson Längd 1.46 Tillåten från 11 år (7 år i målsmans sällskap)

 

 

 

 

Visas i Salong 1 Torsdag 7/12 Kl.10.00 & 13.00  Pris 80:-    Textad

 

Köp biljetter

 

 

 

 

 

Knattebio: Pris 40:-  Torsdagar Kl.10.00 & Kl.13.00

Milo - Månvaktaren

När en faun som heter Milo blir utsedd till Månvaktare är det många som blir förvånade, inte minst han själv. Milo är mörkrädd och kan inte se skillnad på stjärnorna och är inte alls förberedd på det ansvar som uppdraget innebär. När solen plötsligt blir stulen och det är Milos fel blir det kaos och obalans mellan natt och dag. Milo bestämmer sig för att han måste ta tillbaka solen och ställa allt till rätta och ger sig ut på en äventyrlig resa tillsammans med några vänner. Regi - Alexandre Heboyan, Benoît Philippon  Längd 1.26 Tillåten från 7 år (barntillåten i målsmans sällskap) 

 

 

 

 

 

 

Visas i Salong 2 Torsdag 12/10 Kl.10.00 & 13.00  Pris 40:-

Köp biljetter

 

 

Brandman Sam - Varning för rymdisar 

Brandman Sam på brandstationen Pontypandy är alltid redo att rycka ut och när Herman Price tror att han sett ett flygande tefat blir det startskottet för en spännande räddningsaktion! Samtidigt kommer tv-programmet Bob Douglas Rymdisjakten till stan och alla blir som rymdspanartokiga. Men snart börjar brandman Sam ana oråd. Är Bob Douglas verkligen den han utger sig för att vara eller har han något med utomjordingarna att göra? Regi - Gary Andrews I rollerna: Fredrik Hiller, Ole Ornered, Adam Fietz, Anna Engh med flera. Längd 1.00 Barntillåten

 

 

 

 

 

 

 

Visas i Salong 2 Torsdag 9/11 Kl.10.00 & 13.00  Pris 40:-

Köp biljetter

 

 

Bigfoot Junior

Bigfoot Junior poster

Den 13-årige ensamvargen Adam ger sig ut på ett strapatsfyllt äventyr för att lösa mysteriet med sin försvunna pappa. Det tar inte lång tid innan han upptäcker att hans pappa inte är någon annan än den legendariske Bigfoot, som har gömt sig i vildmarken i åratal för att skydda sig själv och sin familj från HairCo, ett jätteföretag som vill göra vetenskapliga experiment med Bigfoots speciella DNA.När Adam återförenats med sin pappa inser han att även han har begåvats med superkrafter som överträffar hans vildaste fantasi. Men HairCo är dem snart hack i häl. Adams fotspår i skogen leder dem rakt mot Bigfoots gömställe… Regi - Ben Stassen Längd 1.37 Tillåten från 7 år (barntillåten i målsmans sällskap)

 

 

 

 

 

Visas i Salong 2 Torsdag 7/12 Kl.10.00 & 13.00  Pris 40:-

Köp biljetter