Sagabio Härnösand

Storgatan 37  Tel. 0611-200 50

Seniorfilmer    Pris: 80:-

 Vi visar 2 olika seniorfilmer vid varje tillfälle.

 

Korparna 

http://www.grandbio.net/wp-content/uploads/2017/08/korparna-egen-228x331.jpg

Agne sliter hårt för att få gården att gå runt. ett arbete som nöter på honom både fysiskt och psykiskt. Pressen ökar ytterligare när arrendeägaren vill modernisera och hotar att säga upp arrendet. Agnes familj har brukat gården i generationer och han har tagit för givet att äldste sonen Klas ska ta över när han själv inte längre orkar. Klas däremot vill inte gå i faderns fotspår, men vill inte heller lägga ytterligare börda på sin far. En man som redan verkar ha fått nog av verkligheten. Frågan är hur länge man kan skjuta upp det oundvikliga?  Regi - Jens Assur  I rollerna: Reine Brynolfsson, Maria Heiskanen, Peter Dalle Längd 1.47 Tillåten från 11 år (7 år i målsmans sällskap)

 

 

 

 

 

Visas i Salong 2 Torsdag 7/12 Kl.10.00 & 13.00  Pris 80:-    Textad

 

Köp biljetter

 

 

All Inclusive

En resa till Kroatien med familjen för att fira Ingers (Suzanne Reuter) 60-årsdag lät som en bra idé ända tills Inger kom på sin man med att vara otrogen. När charterplanet lyfter finns bara en olycklig Inger och hennes två vuxna döttrar med på resan, ordentliga Malin (Jennie Silfverhjelm) och struliga Tove (Liv Mjönes). Det tar inte lång tid innan systrarnas rivalitet om mamman utvecklar sig till en tävling om vem som bäst kan trösta henne. Malin tror att massage och stillsamma utflykter är vad Inger behöver, medan Tove har en helt annan lösning. För att pigga upp mamma betalar hon i smyg sitt eget one-night stand, bartendern Antonio, 45, (Goran Bogdan), för att ta ut Inger på en dejt. Det hela går dock lite för bra och plötsligt har Tove och Malin skaffat sig helt nya problem? "All Inclusive" är en modern komedi om kärlek, lögner och sex, syskonrivalitet och en otrohets otippade uppsida.  Regi - Karin Fahlén  I rollerna: Liv Mjönes, Suzanne Reuter, Jennie Silfverhjelm, Goran Bogdan, Jonas Karlsson Längd 1.46 Tillåten från 11 år (7 år i målsmans sällskap)

 

 

 

 

Visas i Salong 1 Torsdag 7/12 Kl.10.00 & 13.00  Pris 80:-    Textad

 

Köp biljetter

 

 

 

 

 

Knattebio: Pris 40:-  Torsdagar Kl.10.00 & Kl.13.00

Bigfoot Junior

Bigfoot Junior poster

Den 13-årige ensamvargen Adam ger sig ut på ett strapatsfyllt äventyr för att lösa mysteriet med sin försvunna pappa. Det tar inte lång tid innan han upptäcker att hans pappa inte är någon annan än den legendariske Bigfoot, som har gömt sig i vildmarken i åratal för att skydda sig själv och sin familj från HairCo, ett jätteföretag som vill göra vetenskapliga experiment med Bigfoots speciella DNA.När Adam återförenats med sin pappa inser han att även han har begåvats med superkrafter som överträffar hans vildaste fantasi. Men HairCo är dem snart hack i häl. Adams fotspår i skogen leder dem rakt mot Bigfoots gömställe… Regi - Ben Stassen Längd 1.37 Tillåten från 7 år (barntillåten i målsmans sällskap)

 

 

 

 

 

Visas i Salong 2 Torsdag 7/12 Kl.10.00 & 13.00  Pris 40:-

Köp biljetter