Sagabio Härnösand

Storgatan 37  Tel. 0611-200 50

 Filmer perioden 21 - 270/9

Alpha

Under sin första jakt med stammens främsta jägare såras en man och lämnas för att dö. När han vaknar upp är han själv och allvarligt skadad, och för att överleva måste han navigera den ogästvänliga, oförlåtande vildmarken. En ensam varg, också övergiven av sin flock, blir mannens enda sällskap och allierade i kampen mot oräkneliga faror och odds som starkt talar emot att de ska hinna hem före den livsfarliga vintern anländer. Regi - Albert Hughes  I rollerna: Kodi Smit-McPhee, Leonor Varela, Natassia Malthe, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Mercedes de la Zerda, Jens Hultén Längd 1.36 Tillåten från 11 år (7 år i målsmans sällskap)

 

 

 

 

 

 

Visas i Salong 1 Fredag till Torsdag Kl.18.00 i 2D  Pris 120:-

Köp biljetter

 

 

Ensamma i rymden

ALONE IN SPACE är en äventyrlig, varm och rolig historia som inte duckar för de stora frågorna om liv och död - ett episkt rymdäventyr för hela familjen, om två syskon som utmanar sitt öde tillsammans med en vänlig utomjording. Filmen är baserad på pjäsen "Vial", skriven av Henrik Ståhl. Regi - Ted Kjellsson I rollerna: Aliette Opheim, Madeleine Barwén Trollvik, Richard Sseruwagi, Henrik Ståhl, Dante Fleischanderl, Ella Rae Rappaport, Håkan Bengtsson Längd 1.23 Tillåten från 7 år (barntillåten i målsmans sällskap)

 

 

 

 

 

 

 

Visas i Salong 2 Fredag Kl.18.00   Pris 110/90:- 

Visas i Salong 2 Lördag & Söndag Kl.15.00   Pris 110/90:- 

Köp biljetter

 

 

Trädgårdsfesten

Det är en ljuvlig sommardag i en trädgård utanför Paris. Castro, en avdankad tv-stjärna, anländer till sin producents inflyttningsfest. Bland de andra gästerna finns Castros exfru och deras dotter som just utkommit med en bok om deras misslyckade äktenskap. Såväl som youtubefenomen och en kändistörstande servitris. Det är helt enkelt upplagt för en munter tillställning... eller totalt kaos. Regi - Agnès Jaoui  I rollerna: Agnès Jaoui, Jean-Pierre Bacri, Léa Drucker Längd 1.38

 

 

 

 

 

 

Visas i Salong 2 Söndag Kl.18.00  Pris 120:-

Köp biljetter

 

 

Unga Astrid

När Astrid Lindgren var väldigt ung hände något som påverkade henne fundamentalt, en kombination av mirakel och missöde som kom att forma hela hennes liv. Det var en händelse som gjorde henne till en av de mest nyskapande kvinnorna i vår tid och den sagoberättare en hel värld kom att älska. Det här är berättelsen om när en ung Astrid, trots tidens förväntningar och religiösa påbud, bestämde sig för att bryta mot samhällets normer och följa sitt hjärta. Unga Astrid är en fri tolkning av händelser i Astrid Lindgrens tidiga liv. Regi - Pernille Fischer Christensen I rollerna: Alba August, Magnus Krepper, Maria Bonnevie, Trine Dyrholm, Björn Gustafsson  Längd 2.03 Tillåten från 7 år (barntillåten i målsmans sällskap)

 

 

 

 

 

 

Visas i Salong 2 Lördag, Måndag, Tisdag & Onsdag Kl.18.00  Pris 120:-

Köp biljetter

 

 

Searching

Efter att David Kims 16-åriga dotter försvinner påbörjas en utredning och en kriminalare blir tilldelad fallet. Men 37 timmar senare och utan en enda ledtråd bestämmer sig David för att leta på det enda stället ingen ännu letat. Stället där alla hemligheter finns samlade; hans dotter dator. David måste följa sin dotters digitala avtryck genom de kommunikationsmedlen vi använder varje dag i den här hypermoderna thrillern.  Regi - Aneesh Chaganty I rollerna: John Cho, Debra Messing, Joseph Lee, Michelle La  Längd 1.42 Tillåten från 11 år (7 år i målsmans sällskap)

 

 

 

 

 

 

 

Visas i Salong 3 Fredag till Torsdag Kl.18.00  Pris 120:-

Visas i Salong 2 Fredag till Torsdag Kl.20.30  Pris 120:-

Köp biljetter

 

 

Book Club

Diane (Diane Keaton) är nybliven änka efter 40 års äktenskap. Vivian (Jane Fonda) njuter av män utan att ha några tankar på vidare relation. Sharon (Candice Bergen) försöker fortfarande komma över en skilsmässa sedan ett årtionde. Carols (Mary Steenburgen) äktenskap går på tomgång efter 35 år. Denna hysteriska film handlar om fyra kvinnor i en livslång vänskap vars liv vänds upp och ner när deras bokklubb bestämmer sig för att läsa "Femtio nyanserna av grått". Från att upptäcka ny romantik till att återuppliva gamla flammor, inspirerar de varandra för att göra nästa kapitel i sina liv till det bästa kapitlet. Regi - Bill Holderman I rollerna: Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Andy Garcia, Don Johnson, Alicia Silverstone, Craig T. Nelson, Richard Dreyfuss Längd 1.43 Barntillåten

 

 

 

 

 

Visas i Salong 2 Torsdag Kl.18.00  Pris 120:-

Köp biljetter

 

 

The Nun

När en ung nunna tar sitt liv på ett kloster i Rumänien skickar Vatikanen en präst och hans lärling för att utreda fallet. Tillsammans avslöjar de den skrämmande hemligheten? De riskerar inte bara sina egna liv, utan även sin tro och sina själar, då de tvingas konfrontera den demoniska nunnan som tidigare skrämde oss i "The Conjuring 2". Regi - Corin Hardy I rollerna: Demian Bichir, Taissa Farmiga, Charlotte Hope, Bonnie Aarons   Längd 1.54 Barnförbjuden (Tillåten från 11 år i målsmans sällskap)

 

 

 

 

 

 

 

Visas i Salong 1 Fredag till Torsdag Kl.20.30  Pris 120:-

Köp biljetter

 

 

Predator

Jakten fortsätter på hemmaplan när THE PREDATOR är tillbaka. Genetiskt uppgraderade med DNA från andra arter är universums farligaste jägare den här gången starkare, smartare och dödligare än någonsin. När en ung pojke av misstag råkar trigga deras återkomst till jorden kan bara ett gäng avdankade ex-soldater och en missnöjd NO-lärare förhindra slutet för mänskligheten. Regi - Shane Black  I rollerna: Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Lochlyn Munro, Boyd Holbrook, Edward James Olmos, Sterling K. Brown, Trevante Rhodes  Längd 1.48 Barnförbjuden (Tillåten från 11 år i målsmans sällskap)

 

 

 

 

 

 

Visas i Salong 3 Fredag till Torsdag Kl.20.30 i 2D  Pris 120:-

Köp biljetter

 

 

Superhjältarna 2

Allas vår favoritsuperhjältefamilj är tillbaka, men den här gången står mamma Helen i rampljuset, och pappa Bob stannar hemma med barnen Violet och Dash för att göra hjälteinsatser i vardagslivet och försöka sköta allt som har med ett "normalt" familjeliv att göra. Det är en tuff omställning för alla, och det blir ännu tuffare, för ingen av dem har ännu en aning om lilla babyn Jack-Jacks alla superkrafter. När en ny skurk smider en genial och farlig plan måste familjen tillsammans med Fryzo samarbeta igen, vilket är lättare sagt än gjort, även om de alla är superhjältar. Längd 1.41 Tillåten från 7 år (barntillåten i målsmans sällskap)   Visas i 2D & 3D    Svenskt tal

 

 

 

 

 

 

 

Visas i Salong 1 Lördag & Söndag Kl.15.00 i 2D  Pris 120/100:-    Svenskt tal 

Köp biljetter

 

 

Lustiga små kryp

När Apollo, en rolig och godhjärtad kringresande underhållare till syrsa en dag slår sig ner i en liten by där en massa lustiga små kryp bor, tar det inte lång stund förrän han har vänt upp och ner på allt i byn och dess kungarike. Apollo luras in i en fälla av den listiga men svartsjuka Wendy, kusin till bi-drottningen Marguerite. Apolloo blir oskyldigt anklagad för att ha kidnappat drottning Marguerite vilket orsakar panik, inte bara i bi-kupan utan i hela byn. Sanningen är den att Marguerite hålls till fånga av elaka skadedjur som är Wendys alierade och som alla strävar efter att Wendy ska ta över tronen. Apollo ger sig ut på en hissnande och lite farlig räddningsaktion för att frita Marguerite. Regi - Arnaud Bouron, Antoon Krings  Längd 1.28 Barntillåten

 

 

 

 

 

 

Visas i Salong 3 Lördag & Söndag Kl.15.00 i 2D  Pris 110/90:-    Svenskt tal 

Köp biljetter

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kommande period.