Sagabio Härnösand

Storgatan 37  Tel. 0611-200 50

 Filmer perioden 19 -25/1 

Ted

Ted - För kärlekens skull" är filmen om Ted Gärdestad, en av Sveriges mest älskade artister och hans dramatiska, kontrastrika och alltför korta liv. Regi - Hannes Holm I rollerna: Adam Pålsson, Peter Viitanen, Happy Jankell, Lotta Ramel, Maria Kulle, Johan Hedenberg, Jonas Karlsson. Längd 1.59 Tillåten från 11 år (7 år i målsmans sällskap)

 

 

 

 

 

 

 

 

Visas i Salong 2 Lördag, Måndag, Tisdag, Onsdag & Torsdag Kl.18.00   Pris 120:-

Köp biljetter

 

 

All Inclusive

En resa till Kroatien med familjen för att fira Ingers (Suzanne Reuter) 60-årsdag lät som en bra idé ända tills Inger kom på sin man med att vara otrogen. När charterplanet lyfter finns bara en olycklig Inger och hennes två vuxna döttrar med på resan, ordentliga Malin (Jennie Silfverhjelm) och struliga Tove (Liv Mjönes). Det tar inte lång tid innan systrarnas rivalitet om mamman utvecklar sig till en tävling om vem som bäst kan trösta henne. Malin tror att massage och stillsamma utflykter är vad Inger behöver, medan Tove har en helt annan lösning. För att pigga upp mamma betalar hon i smyg sitt eget one-night stand, bartendern Antonio, 45, (Goran Bogdan), för att ta ut Inger på en dejt. Det hela går dock lite för bra och plötsligt har Tove och Malin skaffat sig helt nya problem? "All Inclusive" är en modern komedi om kärlek, lögner och sex, syskonrivalitet och en otrohets otippade uppsida.  Regi - Karin Fahlén  I rollerna: Liv Mjönes, Suzanne Reuter, Jennie Silfverhjelm, Goran Bogdan, Jonas Karlsson Längd 1.46 Tillåten från 11 år (7 år i målsmans sällskap)

 

 

 

 

 

Visas i Salong 3 Torsdag 25/1 Kl.10.00 & 13.00  Pris 80:-    Textad

Köp biljetter

 

 

Solsidan

En av Sveriges populäraste komediserier tar steget till vita duken! Vi får följa de tre paren i en komedi om kärlek, barnlängtan, knepiga föräldrar och oskrivna badregler i Torekov.  Regi - Felix och Måns Herngren I rollerna: Felix Herngren, Mia Skäringer, Josephine Bornebusch, Johan Rheborg, Henrik Dorsin och Malin Cederbladh samt Henrik Schyffert och Sven Wollter Längd 1.44 Tillåten från 7 år (barntillåten i målsmans sällskap)

 

 

 

 

 

 

Visas i Salong 2 Söndag Kl.15.00 Pris 120:-    Textad

Visas i Salong 1 Torsdag 25/1 Kl.10.00 & 13.00 Pris 80:-    Textad

Köp biljetter

 

 

Okänd soldat

Okänd soldat, i regi av Aku Louhimies, är berättelsen om en finländsk kulsprutepluton vars kamp vi följer i tre år under fortsättningskriget, från sommaren 1941 till reträtten i Karelen 1944. Filmen är baserad på Vainö Linnas välkända roman med samma namn. Filmen skildrar Rokka, Kariluoto, Koskela, Hietanen och deras vapenbröder. Den visar hur vänskap, humor och viljan att överleva förenar dem. Kriget förändrar inte bara livet för dessa män. Det förändrar även livet för deras nära och kära som går hemma och det sätter sina spår på en hel nation. Regi - Aku Louhimies I rollerna: Eero Aho, Marketta Tikkanen, Johannes Holopainen, Samuel Vauramo, Diana Pozharskaya  Längd 2.13 Barnförbjuden (Tillåten från 11 år i målsmans sällskap)

 

 

 

 

 

 

Visas i Salong 2 Torsdag 25/1 Kl.10.00 & 13.00 Pris 80:-    Textad

Köp biljetter

 

 

Insidious: The Last Key

Den fjärde filmen i den skrämmande Insidious-serien. I denna skräckfilm möter vi återigen Parapsykologen Lin Shaye som Dr. Elise Rainier när hon nu står inför sitt livs mest rysliga och personliga fall där hon själv blir hemsökt i sitt familjehem. Regi - Adam Robitel I rollerna: Lin Shaye, Javier Botet, Josh Stewart, Spencer Locke, Caitlin Gerard, Leigh Whannell  Längd 1.43 Barnförbjuden (Tillåten från 11 år i målsmans sällskap)

 

 

 

 

 

 

 

Visas i Salong 1 Fredag till Torsdag Kl.20.45   Pris 120:-

Köp biljetter

 

 

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Från Oscar®vinnaren Martin McDonagh kommer ett mörkt skruvat drama THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI där Frances McDormand spelar huvudrollen som den förtvivlade Mildred Hayes.. Frustrerad över den lokala polisens brist på framsteg i att hitta hennes dotters mördare, tar hon saken i egna händer för att hitta de ansvariga som utfört det brutala mordet några månader tidigare. Hon ställer stadens högt aktade polischef mot väggen (Oscar®nominerade Woody Harrelsson) på ett kontroversiellt sätt, genom att sätta upp stora reklamskyltar med ett budskap direkt riktat mot honom. När andreofficier Dixon blir involverad i utredningen förvärras situationen och det blir en kamp mellan Mildred och den lokala polisen i Ebbing.  Regi - Martin McDonagh I rollerna: Woody Harrelson, Frances McDormand , Sam Rockwell, Kerry Condon, Caleb Landry Jones  Längd 1.55 Tillåten från 11 år (7 år i målsmans sällskap)

 

 

 

 

 

 

Visas i Salong 2 Fredag till Onsdag Kl.18.00   Pris 120:-

Köp biljetter

 

 

Downsizing

DOWNSIZING föreställer sig en värld där norska forskare, som en lösning på planetens överbefolkning, uppfinner ett sätt att krympa människor till en dryg decimeters längd och därpå föreslår en 200-årig global övergång från stort till smått. I en miniatyrvärld räcker pengarna längre, och drömmen om ett bättre liv lockar medelklassmannen Paul Safranek (Matt Damon) och hans fru Audrey (Kristen Wiig) att ge upp sina stressiga liv i Omaha för att istället starta ett nytt miniliv. Ett val som leder till många spännande äventyr. Regi - Alexander Payne I rollerna: Kristen Wiig, Matt Damon, Christoph Waltz, Rolf Lassgård, Jason Sudeikis, Laura Dern Längd 2.15 Tillåten från 11 år (7 år i målsmans sällskap)

 

 

 

 

 

 

Visas i Salong 3 Fredag till Torsdag Kl.20.30   Pris 125:-

Köp biljetter

 

 

Let The Sunshine In

Juliette Binoche har huvudrollen i filmen om Isabelle, en frånskild konstnär i 50-års åldern på jakt efter den rätte. Invigningsfilm Kritikerveckan och vinnare av SACD Award i Cannes 2017.  Regi - Claire Deni I rollerna: Juliette Binoche, Xavier Beauvois, Philippe Katerine, Gérard Depardieu  Längd 1.34 Barntillåten

 

 

 

 

 

 

 

Visas i Salong 2 Söndag Kl.18.00   Pris 120:-

Visas i Salong 3 Torsdag Kl.18.00   Pris 120:-

Köp biljetter

 

 

Jumanji: Welcome to the Jungle

Fyra tonåringar upptäcker ett gammalt tv-spel de tidigare aldrig hört talas och blir snabbt mer än fängslade av spelets djungelmiljöer. De blir sina spelfigurer: spelnörden Spencer blir en orädd äventyrare (Dwayne Johnson), sportfånen Fridge förvandlas till ett geni (Kevin Hart), den populära tjejen Bethany blir till en medelålders manlig professor (Jack Black) och den väna Martha transformeras till en tuff krigare (Karin Gillan). De inser snart att målet med att spela Jumanji inte är att vinna - det är att överleva. För att klara spelet och återvända till verkligheten oskadda måste de ta sig an sitt livs farligaste äventyr, upptäcka vad Alan Parrish lämnade efter sig för 20 år sedan och förändra sättet de ser på sig själva.  Regi - Jake Kasdan  I rollerna: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karin Gillan, Missi Pile Längd 1.56 Tillåten från 11 år (7 år i målsmans sällskap)   Visas i 2D & 3D

 

 

 

 

 

Visas i Salong 2 Fredag Kl.18.00 i 2D   Pris 120:-

Visas i Salong 2 Lördag Kl.15.00 i 2D   Pris 120:-

Köp biljetter

 

 

Molly's Game

Många tror att tvåfaldigt Oscarsnominerade Jessica Chastain ska få ännu en nominering för sin starka insats i Molly's Game. Det är den spännande, verklighetsbaserade historien om Molly Bloom, landslagsåkerskan i puckelpist som efter en svår fallolycka sadlar om till slipad pokervärdinna för filmstjärnor, sportgiganter och makthavare. Hennes hemliga, lyxiga spelverksamhet pågår tills ryska maffiamedlemmar drar till sig FBI:s uppmärksamhet. "The Poker Princess" ende allierade är försvarsadvokaten Charlie Jaffey (Idris Elba) och den hårdaste kritikern hennes egen pappa (Kevin Costner). Molly's Game är regisserad av Aaron Sorkin ("Vita huset", "Social Network"). Regi - Aaron Sorkin  I rollerna: Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner, Michael Cera Längd 2.21 Barnförbjuden (Tillåten från 11 år i målsmans sällskap)

 

 

 

 

 

Visas i Salong 1 Fredag till Torsdag Kl.18.00  Pris 125:-

Visas i Salong 2 Fredag till Torsdag Kl.20.30  Pris 125:-

Köp biljetter

 

 

Djungelgänget

Baserad på favoritserien DJUNGELGÄNGET - nu som långfilm! Tigerpingvinen Maurice och resten av Djungelgänget har de senaste åren sett till att frid och fröjd råder i djungeln. Ända tills de en dag råkar på deras farligaste motståndare någonsin - koalan Igor. För att hindra Igors onda planer att utplåna hela djungeln måste Djungelgänget använda all sin list och sitt mod, men också börja jobba ihop med de mystiska "Champions" som funnits i djungeln sedan urminnes tider.  Regi - David Alaux   Längd 1.37 Barntillåten

 

 

 

 

 

 

 

Visas i Salong 1 Lördag & Söndag Kl.15.00   Pris 100/80:-   Svenskt tal  

Köp biljetter

 

 

Monky

Monky posterFrank, 11 år, hittar en dag en livs levande apa i familjens trädgård. Apan kallar de för Monky och med henne startar ett spännande och roligt äventyr för hela familjen. Men det går snart upp för dem att Monky inte är en vanlig apa och att det inte var en tillfällighet att hon dök upp just i deras trädgård. Vem är hon? Var kommer Monky ifrån och går det att hemlighålla henne för byn? Ett varmt fartfyllt äventyr tar Frank och familjen från Sverige till Thailands djupaste djungel.  Regi - Maria Blom I rollerna: Julius Hugoson, Frida Hallgren, Johan Petersson, Ing-Marie Carlsson, Eric Ericson, Bianca Kronlöf, Tomas Åhnstrand, Shebly Niavarani, Sofia Bach  Längd 1.39 Barntillåten

 

 

 

 

 

Visas i Salong 3 Söndag Kl.15.00   Pris 100:-   Svenskt tal  

Köp biljetter

 

 

Tjuren Ferdinand

På juldagen har allas favorit TJUREN FERDINAND biopremiär. Det är den klassiska berättelsen om den stora tjuren med ett stort hjärta, som hellre luktar på blommor än stångas med de andra tjurarna. En dag misstas Ferdinand för att vara farlig och blir bortförd för att delta vid tjurfäktningar. Fast besluten att återvända till sin familj samlar han ett udda gäng och ger sig ut på ett fantastiskt äventyr. Du kommer bli förtjurst!  Regi - Carlos Saldanha  Längd 1.48 Tillåten från 7 år (barntillåten i målsmans sällskap) 

 

 

 

 

 

 

 

Visas i Salong 3 Lördag Kl.15.00   Pris 100/80:-   Svenskt tal  

Köp biljetter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kommande period.