Bioinformation:

Öppettider.

Kassan öppnar 30 min före första föreställning.

Bokning är nu borttaget, endast köp.

Biljettköp kan göras ca 1 vecka i förväg, antingen i biografens kassa eller direkt på nätet via vår hemsida.

Köpta biljetter ligger kvar till föreställningen pågått 30 min.

 

Textad (Svensk) film.

Nu kommer alla svenska filmer som visas på Saga Härnösand vara textade. Förutsatt att filmen finns textad, vilket de flesta av filmerna är idag. Detta för att öka tillgängligheten för de ungefär 1,4 miljoner människor i Sverige som har en hörselskada och där många inte kan se en film på bio om den inte är textad.

 

Trivsel.

Mobiltelefon skall vara avstängd under hela föreställningen, den stör hörslingan i salongen, och för allas trevnad.

Pizza, annan mat, hamburgare, mackor i olika utföranden, korv, glass eller dylikt får man inte ta med in i salongerna hos oss.

Inga djur får följa med på bio.

Presentkort.

 Våra presentkort och biljetter kan köpas i biografens kassa.

Teknik.

SAGA 1.

Har 197 platser fördelade på 10 rader. X-pand digital 3D. Salongen är utrustad med Dolby:s digitala ljudsystem (SRD). 7.1 som förstås låter kungligt. Dessutom finns hörslinga, och plats för 1 rullstol (Rad 4, plats 68)

SAGA 2.

Har 68 platser fördelade på 8 rader. X-pand digital 3D. Mycket gott om benutrymme Salongen är utrustad med Dolby:s digitala ljudsystem (SRD). 7.1 som förstås låter kungligt.Dessutom finns hörslinga, och plats för 1 rullstol (Rad 6, plats 47).

SAGA 3.

Har 70 platser fördelade på 8 rader. Mycket gott om benutrymme. Salongen är utrustad med Dolby:s digitala ljudsystem (SRD). 7.1 som förstås låter kungligt. Har inte hörslinga.